Inchirieri Van 8+1 locuri

Inchirieri Van 8+1 locuri

Inchiriem masini Van, Microbuze de 8+1 locuri

Inchirieri Van 8+1 locuri

Inchiriem Van de 8+1 locuri, masini Mercedes Vito si Renault Trafic

Rent Dacia pune la dispozitia clientilor Van-uri  de 8+1 locuri, modele noi, care se pot inchiria la preturi reduse, soferi nelimitati si fara limita de km.

Inchirieri auto Bucuresti

Rent Dacia Inchiriaza masini, autoturisme, in BUCURESTI si AEROPORTUL OTOPENI

Dispunem de un parc de masini noi.

Transfer aeroport pentru orice locatii din tara cu masini inchiriate !

Inchirieri masini

Rent Dacia a reusit sa se impuna pe piata de inchirieri masini din Bucuresti , datorita faptului ca suntem profesionisti, nu avem costuri ascunse si practicam cele mai bune de pe piata de Rent a Car Romania.

Inchirieri masini pentru toate buzunarele!

Avem la dispozitia clientilor serviciul de inchirieri masini deschis 24/7. Inchiriem masini atat in Bucuresti cat si in aeroportul Otopeni.

Rent a car Bucuresti

Echipa de rent a car Bucuresti va propune spre inchiriere masini sigure si confortabile. Rent a car Bucuresti , Rent Dacia ofera spre inchiriere autoturisme noi

Conditii la inchirieri auto

Regimul garantiei: In orice situatie, la livrare, se poate solicita o garantie de MINIM 200-300 Euro. Plata garantiei se va face in lei la cursul BNR din ziua platii sau intr-o alta moneda – EURO sau USD. Restituirea garantiei se va face exclusiv in moneda constituita. Garantia va fi utilizata pentru penalizare, in cazuri de distrugeri intentionate constatate in interiorul sau exteriorul autoturismului, furt ale partilor autoturismului , pierderi ale documentelor autoturismului sau ale cheilor autoturismului , etc.

Costurile pentru inchirieri auto

Tariful de inchiriere cuprinde :

– controlul tehnic si intretinerea autoturismului (toate masinile beneficiaza de ITP si au vignete achitate la zi clientii companiei noastre nefiind nevoiti sa achite taxe conexe), schimbarea si completarea uleiului regulat, asigurarea 100% contra accidentelor si furturilor prin intermediul politelor full Casco.

La Rent Dacia , pentru inchiriere autoturismului se poate achita atat cash/card / online.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *