Dacia Logan MCV
– Model Nou 2019

pret de la 25 €/zi

+ Garantie: 400 €

Pentru inchirieri auto – Dacia Logan MCV- Model Nou 2019 aveti si urmatoatrele variante de pret:

Inchiriere  2 zile sau mai mult, pt. 35 € / zi
Inchiriere 8 zile sau mai mult, pt. 30 € / zi
Inchiriere 21 zile sau mai mult, pt. 25 € / zi

Benzina ac manual, Dacia Logan MCV– Model Nou 2017, airbag sofer-pasager, abs geamuri electrice, aer condiționat, volan reglabil, înălțime scaun sofer reglabil înălțime, ​radio cd player

Inchirieri auto masini Bucuresti, Aeroport Otopeni – Dacia Logan MCV – Model Nou 2017

Dacă vă aflați într-o vizită de afaceri, calatoriti cu o familie numeroasă sau aveti bagaje voluminoase, va recomandăm sa inchiriati masina ideală pentru dumneavoastră. Dacia Logan MCV– Model Nou 2017, a fost proiectat ca mașină de familie, astfel că deține un spațiu de depozitare generos, ajustabil prin posibilitatea rabatării locurilor din spate în sistem ⅓ sau ⅔ în funcție de necesități. Autoturismul este disponibil in varianta de echipare cu 5 sau 7 locuri.

Cu un consum redus, de numai 4.5 litri de carburant la suta de kilometri (în cazul unei motorizări diesel, 1.5 DCI) Logan-ul MCV este un partener de călătorie care uimeste prin tinuta de drum, fiabilitate si consum. Mașina este dotată cu radio/cd, AC, iar posibilitatea reglării oglinzilor retrovizoare din interior, electric, contribuie la sporirea confortului dumneavoastră la volan. Inciriaza Dacia Logan MCV– Model Nou 2017 de la RentDacia!