Avantaje Rent Dacia – Inchirieri masini Auto Bucuresti

Avantaje Rent Dacia – Inchirieri Auto Bucuresti, rent a car pe termen scurt / lung

Inchirieri auto Bucuresti, prin Rent Dacia ofera servicii de inchirieri masini! Rent a car in Bucuresti ieftin, Inchireri auto in Bucuresti si Aerportul Otopeni.
Rentdacia vine sa revolutioneze piata de inchirieri auto din Romania atat prin preturile mici practicate, cat si prin ineditul parc auto compus din toate modelele de autoturisme si autoutilitare marca Dacia si Renault. Rentdacia face parte integranta din firmele de Rent a car Romania , oferind spre inchiriere masini ieftine.

Inchirierile auto din aeroportul Otopeni se pot face ori la biroul nostru mobil din incinta aeroportului sau se vor trimite datele exacte ale soferului , astfel incat, agentul nostru de livrari sa aiba la el documentele necesare pentru livrarea masinii in conditii optime.

Avantajele Rentdacia sunt nu doar preturile mici de inchiriere auto, cat si absenta oricaror comisioane la conversia altor valute, cursul de schimb fiind cel afisat de BNR in ziua efectuarii platii. De asemenea, prin Rentdacia nu veti plati alte taxe in afara pretului de inchiriere si al garantiei.

Rentdacia accepta plata cu carduri Visa, Visa Electron, Maestro si Mastercard. Companiile de stat sau private beneficiaza de discounturi substantiale la inchirierea masinii pe perioade mai lungi a autoturismelor Rentdacia si vor avea asigurat service-ul, schimbul de ulei, plata rovignetelor, precum si celelalte avantaje specifice externalizarii serviciilor de transport. Autoturismele Rentdacia pot fi inchiriate si cu sofer, atat pe perioade scurte cat si pe perioade lungi. Preturile pornesc de la 12 euro/zi si variaza in functie de durata de inchiriere si de modelul Dacia ales. Oferta completa

Oferta Rentdacia poate fi consultata pe site-ul https://www.rentdacia.ro Avantajele noastre: RENT DACIA nu percepe comisioane la conversia altor valute in moneda locala. Conversia se face direct la cursul BNR fara corectii, curs care poate fi consultat la adresa http://www.bnr.ro/sau se poate calcula direct pe prima pagina a site-lui nostru. De asemenea indiferent de modalitatea de plata, RENT DACIA nu retine alte taxe cu exceptia ratei chiriei zilnice si a garantiei.