Inchirieri dube frigo

Inchirieri dube frigo

Rent Dacia prin serviciul de inchirieri autoutilitare va poate pune la dispozitie toata gama de dube frigo, congelare de pana la -30 de grade. Inchirieri dube congelare cu sistem Carrier , modele de ultima generatie.

Inchirieri autoutilitare de marfuri generale, Inchirieri autoutilitare dube frigo, numai prin sericiul de rent a car de la Rent Dacia.

Rent Dacia inchiriaza pentru dvs toata gama de autoturisme si autoutilitare, masini noi asigurate casco si full echipate.

Inchirieri auto Bucuresti, serviciul de rent a car se afla atat in Aeroportul Otopeni cat si aproape de centrul Vechi Bucuresti sec. 3. Va punem la dispozitie toata gama de autoturisme cat si autoutilitare marfa sau congelare. Noi suntem aici, cu un servicu complet de inchirieri masini noi. Masini de inchiriat asigurate full casco fara costuri ascunse.

Inchirieri utilitare de marfa de mici si mari dimensiuni. Dacia Dokker, o masina cu un volum de pana la 3,3mc, fiabila si cu un consum mic.  Renault Master, o autoutilitara de gama mijlocie ce poate fii condusa de soferi ce poseda permis categ B. cu un volum de pana la 12 mc, si o sarcina utila de 2000 kg. Deasemena , Rent Dacia va poate pune la dispozitie toata gama de utilitare si autoutilitare chiar si pana la 3.5 t sarcina utila. Rent Dacia inchiriaza autoutilitare frigo/ congelare. Sistem de ultima generatie cu aparate de congelare de pana la -30 grade. Renault Trafic ccu sistem de congelare Carrier. Modele noi asigurate full casco.

Inchirieri auto Bucuresti. Rent Dacia va astepata cu surprize de proportii si preturi mici in apropierea Sfintelor Sarbatori Pascale cu oferte de ne-refuzat. Inchirieri auto Bucuresti, prin serviciul de rent a car , va asteapta cu un program non stop.

Inchirieri masini Dacia Logan modele noi!

Inchirieri auto Dacia Lodgy 7 locuri

Inchirieri microbuze Van 8+1 locuri

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *