Rent a car Bucuresti

Rent a car Bucuresti – Rent Dacia. Inchirieri masini auto Bucuresti!

Inchirierea unei masini a devenit o problema in Bucuresti , de aceea , noi cei de la Rent Dacia –  Rent a car Bucuresti, venim in intampinarea dvs cu cele mai bune preturi si mai sigure masini de inchiriat din Romania.Inchirieri auto Bucuresti.

Rent Dacia, inchiriaza de la noi si aveti oferte personalizate, oferim siguranta si incredere!

Inchirieri masini Bucuresti

Rent dacia – Rent a car Bucuresti, vă poate pune la dispoziție cea mai bună ofertă de pe piața de „rent a car” din România. Rent Dacia a fost special creată pentru a veni în ajutorul dumneavoastră. Alegerea celei mai bune soluții la închirierea unei masini. Atât în scop turistic cât și pentru rezolvarea afacerile dumneavoastră.

Infiintata din dorinta de a oferi solutii imediate problemelor de deplasare, atat pentru  persoanele  juridice, cat si pentru persoanele fizice, compania Rent Dacia – Rent a Car se lanseaza pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, oferind servicii complete de rent a car.

Rent Dacia – rent a car, asigura clientii de primirea celor mai avantajoase oferte, iar pentru inchirieri pe termen lung, le ofera acestora reduceri suplimentare direct proportionale cu durata mentionata.

Inchiriaza acum masina dorita prin Rent Dacia – rent a car si benficiaza de oferta personalizata.

Rent Dacia – Rent a Car pune la dispozitia celor interesati si servicii complementare. Pentru a asigura confortul calatoriei. Astfel, in momentul inchirierii unei masini, clientii pot beneficia contra-cost de urmatoarele:  scaun pentru copil, GPS, detector radar, lanturi antiderapante, sofer aditional si combustibil preplatit. Deasemeni suntem tot timpul la dispozitia dvs prin serviciul asigurat de agentii nostrii de rent a car. Acestia monitorizeaza non stop si va poate ajuta la orice ora din zi sau noapte.

Inchirierea unei masini prin Rent Dacia nu mai trebuie sa fie o problema pentru dvs.

Fie pentru un concediu planificat sau pentru afaceri.

Inchirieri auto

Rental cars Bucuresti

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *