Inchirieri Microbuze 9 locuri, preturi avantajoase de la 35 euro/zi oferite prin Rent Dacia. Rezervati acum Microbuz 8+1 locuri, Renault Trafic  si veti beneficia de preturi fara concurenta.

Inchirieri Microbuze 8+1 locuri preturi mici oferte mari.

Inchiriaza masinile noastre de 8+1 locuri si distreaza-te cu prietenii in vacante. Rentdacia iti ofera spre inchiriere o gama variata de microbuze de 8+1 locuri cu aer conditionat, masini noi.

Serviciile noastre de inchiriere Microbuze 8+1 locuri de la Rent Dacia, ofera clientilor preturi avantajoase , garantii foarte mici, astfel incat, clientii pot avea cele mai reusite vacante. Fara costuri ascunse, oferim garantia unui serviciu de Inchirieri Auto la cele mai inalte standarde.

Microbuzele de 8+1 locuri, se pot inchiria atat fara sofer cat si cu. Efectuam transferuri de si la aeroportul Otopeni cu microbuze noi, conditii perfecte de relaxare si destindere pentru clientii Rent Dacia.

Transfer persoane de la aeroport Otopeni cu Microbuze de 8+1 locuri.

Intelegem intotdeauna cerintele clientilor nostrii, astfel oferta noastra de Inchirieri Microbuze 9 locuri, vine in intampinarea voastra cu o oferta de ne-refuzat.

Modele variate de masini 8+1 locuri de la Renault Trafic la Volkswagen Transporter, Mercedes Vito , cu spatii de bagaje si comfort V.I.P.

Inchirieri Microbuze 9 locuri

Ofertele noastre de inchireri microbuze 9 locuri este personalizata pentru fiecare client in parte, nu ezitati sa inchiriati masini de la Rent Dacia. Masini noi, fara concurenta. Oferim Gps-uri gratuite pentru rezervari de cel putin 21 zile.

Inchiriaza masini de 8+1 locuri pentru vacante cu prietenii, distractie la maxim la preturi fara concurenta. Rent Dacia garanteaza!

Inchireri microbuze si transfer de persoane in Bucuresti, Aerportul Otopeni.

Inchiriaza Microbuze de 9 locuri ieftine si noi iti vom da discount-uri maxime. Preturi fara concurenta numai la Rent Dacia.

Oferta noastra include plata rovignetei, masini la schimb, service si mentenanta 24h/24h

Rent Dacia nu retine alte taxe decat cu exceptia ratei zilnice. Acceptam deasemenea plata cu cardul Visa , Visa Electron , Mastercard, Maestro. Masinile inchiriate au asigurari full casco.

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *