Inchirieri Microbuze 9 locuri

Rent Dacia pune la dispozitia clientilor sai microbuze de 8+1 locuri!

Puteti inchiria microbuze Mercedes Vito de 9 locuri, Renault Trafic 8+1 locuri la cele mai mici preturi!

Inchirieri Microbuze 9 locuri

Rent Dacia iti ofera spre inchirieri masini Dacia , Dacia cat vezi cu ochii…

Noi cei de la Rent Dacia oferim spre inchiriere autoturisme Dacia modele noi la cele mai mici preturi. Inchiriaza masina dorita acum si profita de oferta noastra de la numai 12 euro/zi. Inchiriem masini de 8+1 locuri , Renault Trafic , Mercedes Vito…etc. Inchiriem masini tip family , Dacia Lodgy 7 locuri. Inchirierile auto se poat face la biroul nostru din Bucuresti , iar la cerere se pot livra si in locatiile dvs. Inchirieri masini Bucuresti sec. 3 , absolut toate modelele.

 

Puteti opta pentru plati online sau direct cand ridicati masina inchiriata! Reduceri in plina vara!

Inchirieri auto Bucuresti

Oferim Masini de inchiriat ieftine in Bucuresti si in tara – raport excelent Calitate / Pret. Rent Dacia tine pasul cu marile companii din domeniul inchirierilor auto si indeplineste intotdeauna asteptarile clientilor prin seriozitate si promptitudine.

Inchirieri auto Bucuresti. Inchiriem masini full options la preturi fara concurenta !

Inchirieri masini Otopeni

Firma noastră de închirieri auto are sediul în bucurești și oferă pentru închiriere autoturisme noi, masini de inchiriat ieftine cu sau fără șofer. De asemenea ne oferim serviciile în principalele aeroporturi din țară: „henri coanda” – otopeni și aeroportul Băneasa, în București, aeroportul din Cluj, cel din Timișoara, aeroportul din Bacău și aeroportul din Constanța. Parcul nostru auto cuprinde toată gama de mașini sub sigla Dacia. Ofertele noastre sunt pe măsura cererii actuale din România. Oferta noastră de prețuri include tva și, la cereri pe perioade mai mari se pot negocia. pentru detalii și ofertare vă rugăm să ne contactați:  +40.749767116.

email: rentdacia@teocomtrans.ro

sau: Bucuresti , aleea Barajul Iezeru nr. 6, sec. 3

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *