Masini de inchiriat

Inchirieri masini in aeroportul Otopeni, Rent Dacia este firma de inchirieri auto Aeroportul Otopeni care va propune spre inchirieri masini noi si ieftine. Preturi accesibile incepand cu 9.90 euro/zi . Oferim servicii profesionale cu personal calificat.

Rezerva-ti masina de inchiriat pentru Aeroportul Henri Coanda Otopeni si noi va garantam punctualitate si seriozitate maxima.

Transfer aeroport Otopeni

Serviciul nostru de Transfer aeroport Otopeni, este simplu si cat se poate de rapid. Efectueaza o rezervare direct de pe pagina site-lui si noi va vom trimite absolut toate posibilitatile noastre astfel incat sa puteti avea un sejur linistit.

Inchirieri auto Aeroportul Otopeni

Gaseste cele mai bune preturi la inchirieri masini Rent Dacia in Bucuresti, Aerportul Otopeni.

Fara preturi ascunse, fara comisioane, cele mai bune preturi garantate !

Rent Dacia dispune de peste 20 de modele noi, de la vechicule de 8+1 locuri, Reanult Trafic, Vw Transporter sau Mercedes Vito.

La 7 locuri, masini Dacia Lodgy, la modelel simple Dacia Logan si bineinteles , gama clasica, noul Reanult Megan Sedan , Renault Fluence, Skoda Octoavia.

Inchirieri masini Bucuresti

Rent Dacia, vine sa revolutioneze piata de inchirieri auto din Romania atat prin preturile mici practicate, cat si prin ineditul parc auto compus din toate modelele de autoturisme si autoutilitare marca Dacia si Renault.

Livrari fara taxe ascunse in orice locatie. Serviciul nostru de inchirieri masini Bucuresti va poate ajuta cu livrari la locatiile dvs.

Garantia celui mai mic pret oferit de Rent Dacia!

Companiile de stat sau private beneficiaza de discounturi substantiale la inchirierea masinilor pe perioade mai lungi a autoturismelor Rentdacia. Vor avea asigurat service-ul, schimbul de ulei, plata rovignetelor, precum si celelalte avantaje specifice externalizarii serviciilor de transport.

Serviciul de rent a car este disponibil non stop , 24h/24h , atat in Bucuresti cat si in Aeroportul Otopeni!

Rent a car Bucuresti , Aeroportul Otopeni

Inchirieri auto Aeroportul Otopeni fara riscuri, garantate de Rent Dacia!

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *