Inchiriere masina – solutia pentru transport ieftin si rapid

,
Inchirieri auto Bucuresti

Inchirieri auto pe zi, saptamanal sau lunar incepand cu 14 euro pe zi

Tot mai multi oameni sunt plecati in strainatate, fie pentru perioade determinate, fie s-au stabilit definitiv in alta tara. Ar fi bine sa discutam putin si despre momentul in care aceste persoane se intorc in tara pentru vacanta. De obicei, cei mai multi prefera sa vina in tara cu avionul. Este simplu, rapid, nu la fel de obositor ca si cu autocarul sau masina personala si mai sigur. Iar cand ajung in tara, daca familia nu are o masina pentru a-i prelua de la aeroport, trebuie sa se apeleze la un taxi. Nu este cea mai buna solutie.

Preturile sunt destul de mari, iar pe perioada sederii, se vor cheltui multi bani cu taxiurile.  Ideal ar fi sa contacteze firmele de inchirieri auto pentru a se putea plimba linistiti si a-si rezolva treburile business.

Cum se pot evita taxiurile? Apeland la firmele de inchirieri masini. Acestea pun la dispozitia celor care solicita o masina, exact tipul de masina dorit, pe perioada stabilita. In plus, masina poate fi adusa de catre reprezentantul firmei chiar si la aeroport. Astfel incat nu va trebui sa mai alergati dupa taxiuri inca de acolo. De asemenea si la plecare, puteti stabili intalnirea de predare a masinii tot la aeroport, fara a va mai face griji in privinta masinii.

Puteti inchiria pe cateva zile, saptamani sau luni incepand cu 14 euro pe zi,

asa ca nu trebuie sa va faceti griji. O cursa medie cu taxiul costa 25 lei, in conditiile in care este trafic, asa ca pretul nu este deloc mare.

Asadar, daca aveti nevoie de o masina cand veniti in tara, apelati cu incredere la firmele de inchiriere masini – rent a car.

In concluzie solutia ar fi sa inchiriati o masina rapid si ieftin.

Cautati sa inchiriati masini autohtone si de o calitate ridicata: Toate modelele de masini Dacia, Renault, Skoda.